Arzu Çerkezoğlu yeniden DİSK Genel Başkanlığı'na seçildi

Seçime dair açıklamalarda bulunan Çerkezoğlu, "Ürettiğimiz değerden hakça payımızı aldığımız, gelirde adalet, vergide adaletin olduğu, sendikal haklarımız için grev hakkımız için toplu sözleşme hakkımız için yürüyoruz" diye konuştu.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, dün yapılan oylamada, 300 delegeden 244'ünün oyunu alan alarak bir kez daha genel başkanlığa seçildi.

Çerkezoğlu, genel kurulun ardından aynı kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "Türkiye'nin dört bir yanında, doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine, bütün iş kollarında DİSK'le buluşmayı bekleyen tüm kardeşlerimizle DİSK'i buluşturmak üzere yürüyoruz. Ürettiğimiz değerden hakça payımızı aldığımız, gelirde adalet, vergide adaletin olduğu, sendikal haklarımız için grev hakkımız için toplu sözleşme hakkımız için yürüyoruz" diye konuştu.

Arzu Çerkezoğlu, DİSK Genel Sekreterliği görevini yürüten ve gelecek dönemde yönetimden ayrılacak Adnan Serdaroğlu'na plaket takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP'den RTÜK'e tepki: Lisanssız yayın yapan 'yandaş' kanallara işlem yok
Bahçeli'nin komisyon önerisi: İYİ Parti komisyona üye verecek mi?
Karaca'dan Kurtulmuş'a tepki: 'Temsiliyet hakkına darbe yapılıyor'
İzmir’de tarihi miting | Başkan Tugay: Türkiye kaybettiği her şeyi tekrar geri kazanacak
Nuri Aslan: İmamoğlu Cumhuriyetin ikinci yüz yılını inşa etmek için Silivri’den yola çıktı!