Ankara'da: Başkent Market'ten sonra şimdi de Başkent Büfe'ler

Ankara'da kadın kooperatiflerinin ve çiftçilerin ürünlerinin satıldığı Başkent Market'ten sonra şimdi de Başkent Büfe'ler açılmaya başladı.

 

Ankara'da ilk Başkent Büfe Koru Metro çıkışında açıldı.

Başkent Büfeler, yerli üreticiler ile kadın kooperatiflerinin ürettiği salçadan reçele, sirkeden bala, peynirden ete, sütten erişteye, yumurtadan nohuda kadar birçok ürünü tüketicilere ulaştıracak.

Halk Ekmek Genel Müdürü Dr. Hüseyin Velioğlu, ilk günden Başkentlilerden tam not alan Başkent Büfe'nin sayısının artacağını söyledi.

Velioğlu, şu açıklamayı yaptı:

"Halk Ekmek Fabrikası olarak Başkent Market konseptimizle öncelikle Ankaralı çiftçilerin ve kadın kooperatiflerimizin ürünlerini büfemizin raflarına taşıyoruz. Halk Ekmek'in kendi ürettiği ürünlere de ilk Başkent Büfemizde yer vereceğiz.

Doğal, sağlıklı ve temiz ürünleri Ankaralılar'ın hizmetine sunuyoruz. İnşallah bu uygulamamızı daha da yaygınlaştıracağız. Üretici de kazanacak halk da."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP'nin 'Meclis'i terk etmeme' eylemi 12. gününde: 'Tüm emeklileri eyleme davet ediyoruz!'
AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten Suriye hakkında kapsamlı açıklama: 'Darbe girişimi durdurulmuştur'
'Özgür Özel liderliğinde, partimizi iktidara getireceğiz'
Mansur Yavaş: Operasyonlar devam edecek, belli
Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'