Anavatan Partisi Genel Başkanı koronavirüs oldu; yönetim karantinaya alındı

İbrahim Çelebi ve Genel Sekreter Ahmet Kabakçı'nın koronavirüse yakalandı. Parti yönetiminin bir kısmı da karantinaya alındı.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Parti Genel Sekreteri Ahmet Kabakçı ve partinin genel merkezinde görev yapan bazı çalışanların koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, 8 Nisan'da Genel Başkan Çelebi, Genel Sekreter Kabakçı başta olmak üzere, genel merkez çalışanlarının bazılarının koronavirüs testlerinin pozitif olduğunun öğrenildiği ifade edildi.

Kısa sürede tespit edilen hastalık durumları nedeniyle parti yönetim kadrosunun bir kısmının şu anda karantina altında bulunduğu aktarılan açıklamada, "Başta Genel Başkanımız İbrahim Çelebi olmak üzere sağlık durumları iyidir ve istirahatlerine devam etmektedirler. Kendi sağlığımız olduğu kadar, toplum sağlığı da bizim için önemlidir. Bu nedenle, bir süreliğine Genel Başkanımız parti programlarına katılamayacaktır. Kısa sürede bizimle irtibata geçen filyasyon ekiplerimize, gerekli kontrolleri sağlayan, destek tedaviler hakkında bizi bilgilendiren tüm sağlık çalışanlarımıza ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya teşekkürlerimizi sunarız'' ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'e 'Akın Gürlek' soruşturması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'nin Türkiye'ye Duyduğu İhtiyaç Daha Fazladır
Bakan Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi'yle Barışı Görüştü
Özgür Özel, Özkan Yalım'ın iddialarına yanıt verdi: 'İtibarsızlaştırmaya yönelik bir iş var...'
Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Akış'tan Ahmet Davutoğlu'na ağır sözler: 'Sizinle vakit kaybedecek durumda değiliz'