Alaattin Çakıcı, Kılıçdaroğlu’nu ağır ifadelerle tehdit etti!

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağır ifadelerle tehdit etti. 

 

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır tehditlerde bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun bugünkü grup toplantısında kendisini ima ederek "mafya" dediğini belirten Çakıcı, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı yazılı açıklamasında, CHP liderine "Akıllı ol", "Vatan hainleri ile Bahçeli'yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın",  "kazığa oturturum" gibi tehdit ve hakaret içerikli ifadelerle seslendi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugünkü Meclis grup toplantısında AKP’nin "yargıda reform" iddiasını eleştirmiş ve “Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin?” demişti.

Çakıcı’nın paylaştığı ifadeler şöyle:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP'nin 'Meclis'i terk etmeme' eylemi 12. gününde: 'Tüm emeklileri eyleme davet ediyoruz!'
AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten Suriye hakkında kapsamlı açıklama: 'Darbe girişimi durdurulmuştur'
'Özgür Özel liderliğinde, partimizi iktidara getireceğiz'
Mansur Yavaş: Operasyonlar devam edecek, belli
Özgür Özel'den 'emekli aylığı' çıkışı! Gelecek haftayı işaret etti: 'O tarihi oylamada eksiksiz olacağız!'