AKP'ye geçen başkanın yardımcıları da AKP'li

CHP'den AKP'ye geçen Özlem Vural Gürzel’in üç AKP’li Meclis üyesini başkan yardımcısı yaptığı ortaya çıktı.

Tutuklu Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in yerine vekalet eden Özlem Vural Gürzel, üç AKP'liyi başkan yardımcısı görevine getirdiği ortaya çıktı.

Brüt aylıklarının belirlenmesi istendi

AKP'li Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Deliak, Burak Karaçam ve Sedat Altun’un Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesi ile ilgili dün konu Meclis gündemine de geldi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Meclis Üyelerinden Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Ahmet Deliak, Burak Karaçam ve Sedat Altun’a göreve başladıkları tarihten itibaren geçerli olmak üzere ödenecek brüt aylıkların belirlenmesini istedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

GÜNDEMAR'dan 'bu pazar seçim olsa' anketi: YENİ Parti açık ara birinci
Şahan'dan DEM Parti'ye: Türkiye'nin batısını ihmal ederse inandırıcılığını yitirir
Bülent Arınç'tan partisine sert eleştiriler: Sistemi düzeltin
DEM Parti Milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki: Selahattin Demirtaş pazarlık malzemesi olamaz
İddia: CHP'li iki belediye başkanı AKP'ye geçecek