AKP'nin MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirildiği söyleniyor

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerinde çay atmasının AKP MYK toplantısında gündeme geldiğini ve eleştirildiğini yazdı.

 

Zeyrek, "Erdoğan'ın çay dağıtmasını eleştirenler sadece gazetecilerle ve muhalefetle sınırlı kalmadı. Giresun mitinginden sonra yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) konu gündeme geldi ve bir MYK üyesi 'Çay atmak hoş bir görüntü oluşturmuyor. Çay nimettir, öyle atılmamalı. Ön tarafa masa koyalım, çaylar üzerinde olsun, isteyen gelsin alsın' uyarısında bulundu" ifadesini kullandı.

Zeyrek, "Birkaç kaynaktan doğruluğunu kontrol ettiğim bilgiye göre, bu uyarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da dahil bütün MYK üyeleri gülüşmekle yetindiler. AK Partililere çay dağıtılması sırasında ortaya çıkan görüntüleri sorduğumda, MYK üyesi gibi eleştirenlerin hayli fazla olduğunu da fark ettim. Buna karşın, hem dışarıdan gelen, hem AK Parti MYK'da dillendirilen eleştirinin çok da ciddiye alınmadığı, önceki gün Gaziantep'te bir kez daha ortaya çıktı." değerlendirmesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu’ndan iktidara ‘sürgün’ tepkisi: Yargılanmakta olduğum 9 davanın 9’unda da hâkimler sürgün edildi
Ahmet Özer, Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti: 'CHP'ye yapılan kuşatmanın son bulmasının önemine değindim'
MHP'nin komisyon raporu: Örgüt üyelerine kademeli indirim önerisi
Özgür Özel: Demokratikleşme olmadan kalıcı barış sağlanamaz
Erdoğan'dan Putin'in katıldığı zirvede 'Ukrayna' mesajı: 'Temennimiz...'