AKP'li yöneticiden skandal Anıtkabir beğenisi! Tepki çekince hesabını kapattı

Anıtkabir’e yakın bölgede gerçekleşen yangında AKP Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyesinden skandal bir beğeni geldi.

AKP Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Selami Aşkın, Anıtkabir’e yakın bölgede çıkan hastane inşaatındaki yangın için Anıtkabir'i kundaklama hayali kuran bir provokatörün sosyal medya paylaşımını beğendi. Aşkın, provokatörün hastanede çıkan yangın dumanının, Anıtkabir’i etkisi altına aldığı görülen fotoğrafı paylaşarak “Var bir hayalimiz” ifadesiyle yazdığı sosyal medya paylaşımına beğeni attı. 

Kısa süre içerisinde provokatif paylaşıma tepki gelirken AKP Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Selami Aşkın’ın da paylaşımı beğendiği ortaya çıkınca Aşkın’a da tepki gösterildi. Aşkın gelen tepkiler üzerine hesabını kapattı. 

Anıtkabir'i yakma hayali kuran provokatif paylaşımı beğenerek ülkenin kurucu liderine ve kurucu değerlerine hakaret etmekten çekinmeyen Aşkın’ın benzeri paylaşımları olduğu gerekçesiyle hesabını kapattığı düşünülüyor. 

İşte Aşkın’ın beğendiği o provokatif paylaşım;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Akış'tan Ahmet Davutoğlu'na ağır sözler: 'Sizinle vakit kaybedecek durumda değiliz'
DEM Partili Oluç: 'Sürecin ritim yakalaması açısından umuyoruz adımlar atılacak'
CHP'li il belediye başkanları toplantısının yeri ve tarihi belli oldu
Erdoğan'ı üzecek sonuç: CHP birinci parti, ikinci turda muhalefet adayları önde
CHP'li Günaydın 'belge' ile seslendi: 'Kumpaslarınız elinize yüzünüze bulaşıyor!'