AKP’li vekil Türkiye'yi görmedi Avrupa'ya baktı! "Fransa ve Almanya’da insanlar yardım kuyruklarında bekliyor"

Leyla Şahin Usta, Türkiye’de dövizdeki yükselişin ardından gelen zamlarla ucuz ekmek ve akaryakıt kuyruğuna mahkûm edilen vatandaşları görmezden gelerek Avrupa ülkelerinden örnekler verdi.

AKP'li Leyla Şahin Usta, Türkiye’nin güçlü sağlık altyapısı ve ekonomisi sayesinde hiçbir vatandaşı aç ve açıkta bırakmadığını söyledi.  Türkiye'de artan döviz kurunun ardından yapılan zamların altında ezilen ve ucuz ekmek, akaryakıt kuyruklarına mahkum edilen vatandaşları görmezden gelen Usta, Avrupa'nın bazı ülkelerinde vatandaşların gıda yardımı almak için belediye kapılarında beklediklerini kaydetti.

“Özellikle salgın döneminde hastanelerde yaşanan bütün sıkıntılara ve zorluklara rağmen Türkiye’nin güçlü sağlık altyapısı, güçlü ekonomisi sayesinde hiçbir vatandaşımızı aç ve açıkta bırakmadık” diyen Usta şöyle konuştu:

“Dünyanın her tarafında insanların ufak bir gıda yardımını almak için sıralara dizildiği tabloları görüyoruz. Üçüncü dünya ülkelerinden bahsetmiyorum; Fransa’dan bahsediyorum, Almanya’dan bahsediyorum. İnsanlar kuyruklarda, belediyelerin önlerinde yardım almak için bekliyorlar.

Hastanelerden hizmet alabilmek için, aşı olabilmek için bekliyorlar. Türkiye'de ise elhamdülillah, 20 yıllık iktidarlığımızda yaptığımız yatırımların neticesinde tek bir vatandaşımızı dahi dışarıda bırakmadık, aşı kampanyalarımızı başarıyla yürüttük ve en önemlisi de yerli aşımız olan TURKOVAC’ı da tamamlayarak vatandaşlarımızın aşılanması için hizmete sunuyoruz. Bunlar tamamıyla yeni Türkiye’nin başarıları.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu: “Liderine hakaret eden bir gazeteye para gönderen örgüt üyesi mi olur?”
Özel'den Bahçeli'nin mutlak butlan sözlerine yanıt: Kıymetli bir açıklama
İran savaşı havacılığı vurdu: Uçak biletleri fırladı, milyonlarca koltuk iptal edildi
Başkan Tugay Çırpı’da halkla buluştu
Özgür Özel'den kurultay davası sonrası ilk açıklama: 'CHP'nin kurultayı lekelenebilecek bir kurultay değil'