AKP'li Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden ayrıldı

AKP'li Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in akciğerinde tümör tespit edildi. Demir, görevini bırakarak ileri tetkik ve tedavi için Ankara’ya gitti.

AKP'li Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bir süredir devam eden bacak ağrısı şikayeti nedeniyle hastaneye başvurdu. Hastanede yapılan kontrollerde akciğerinde bir tümöre rastlandı. Bugün makamına gelen Başkan Mustafa Demir, kente yatırım için gelen yabancı iş adamları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Demir, toplantının ardından ileri tetkik ve tedavi için Ankara’ya gitti; yerine Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk’un vekalet edeceği öğrenildi.

Demir, ilgili makamlara gönderdiği “görevden ayrılma” yazısında, “Bir dizi işlerim nedeniyle 20.07.2022 tarihinden itibaren görevimden ayrılıyorum. Görev dönüşüme kadar Belediye Başkanlığına Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Nihat Soğuk vekalet edecektir. Bilgi edinilmesini ve gereğinin buna göre yapılmasını rica ederim” ifadelerini kullandı.

'TEŞHİS VE TEDAVİ İÇİN BİR SÜRE ANKARA'DA BULUNACAĞIM'

Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yaklaşık bir aydır bacağımda hissettiğim ağrılar üzerine gittiğim Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucu öğrenmiş olduğum hastalığımın kesin teşhis ve tedavisi için bir süre Ankara'da bulunacağım. Desteğini her zaman yanımda hissettiğim siz kıymetli hemşehrilerimin duaları ile bu süreci en kısa zamanda atlatacağıma inanıyorum. Bu vesile ile hepinizi gönülden selamlıyor, dualarınızı bekliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Tuncer Bakırhan'dan 'süreç' açıklaması: 'Birileri CHP'yi dışına itmeye çalışıyorsa, demek ki ortada bir oyun var'
Mansur Yavaş, hakkında verilen soruşturma iznine itiraz dilekçesi verdi
MHP'li Semih Yalçın'dan 'süreç' açıklaması: CHP'yi hedef aldı, 'yasal düzenleme' vurgusu yaptı!
Özgür Özel, 2026'dan tek dileğini açıkladı... 'IŞİD' endişesini paylaştı: 'Büyük bir hareket kabiliyeti kazandılar'
CHP ve İYİ Parti’den tepki: ‘Hava kuvvetleri güçlendirilmeli, diplomatik yalnızlaşma önlenmeli’