AKP’li Miroğlu’ndan Esenyurt açıklaması: Zamanlama manidar

AKP MKYK üyesi Orhan Miroğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in gözaltına alınmasıyla ilgili olarak “Zamanlama manidar” dedi.

AKP Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi ve eski milletvekili Orhan Miroğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in gözaltına alınmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısına işaret etti.

Sosyal medya hesabından gözaltıyı değerlendiren Miroğlu, şunları kaydetti:

“Ahmet Özer gözaltına alınmış, sorgulama sürecinden önce yorum yapmayalım, ama şunu da söylemeden geçmeyelim: Cumhurbaşkanı’ndan, bugünkü grup toplantısında, Devlet Bey’in çağrısına yönelik daha net açıklamalar beklenirken yaşanan bu gözaltının zamanlaması çok manidar!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

MHP'den dikkat çeken Anayasa çıkışı: 'Tartışmaya açarlarsa...'
CHP lideri Özgür Özel'den aday ofisinde ilk toplantı: 'İktidar için sandığı bekliyoruz
CHP'li Yankı Bağcıoğlu'ndan iktidara 'savunma sanayii' göndermesi: 'Liyakatsizliğe, kadrolaşmaya ayıracak vakit de nakit de yok!
Ekrem İmamoğlu'ndan süreç açıklaması: İktidarın samimiyet testidir
Uçum: "Her şeyi en üst perdeden önermek toplumsal rıza zeminini tahrip eder"