AKP'li eski bakan Taner Yıldız beyne pıhtı atma şüphesiyle yoğun bakımda

AKP Kayseri Milletvekili Taner Yıldız hastaneye kaldırıldı. Beyne pıhtı atma şüphesiyle yoğun bakıma alınan Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, beynine pıhtı atma şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, gece saatlerinde rahatsızlandı. Yıldız, beynine pıhtı atma şüphesiyle Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel Bahçeli'ye yanıt verdi, Erdoğan'a çok sert 'Gazze' tepkisi
Bahçeli'den CHP'ye: Yapılan siyasi eşkıyalık, haddinizi bilin
Devlet Bahçeli: 'Hani benim püskevitim' demiştim, derinliği fark edemediler
Ekrem İmamoğlu’nun 'Evrakta Sahtecı̇lı̇k' Duruşmasındaki İfadesı̇ Tam Metnı̇
"Bir gencin devletine inanarak kurduğu emeğinin nasıl geriye doğru söküldüğünü göstermek için geldim"