AKP'de Z kuşağı endişesi büyüyor! Erdoğan şarkı söyledi

Erdoğan, Mersin'de gençlerle bir araya geldiği etkinlikte "Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor" şarkısını seslendirdi.

Metropoll Araştırma'nın, Ağustos ayı anketine göre henüz bir partiye oy vermekte karar veremeyen seçmenlerin oranının yüksekliği dikkat çekerken, bu grup arasında en büyük kaybı AKP yaşadı.

'Z kuşağı' olarak adlandırılan genç seçmenle birlikte sonuca büyük etki edeceği belirtilen kararsız seçmenlerin oranına ilişkin son ankette "Bu pazar bir seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz" sorusunu soruldu. Katılımcılardan yüzde 21.2'i "kararsız" kalırken, kararsızlar arasında en büyük kaybı AKP yaşadı.

Z KUŞAĞI TEDİRGİNLİĞİ ERDOĞAN'A ŞARKI SÖYLETTİRDİ

Erdoğan, dün Mersin Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.  Erdoğan programına gençlerle devam etti.

Erdoğan gençlerle buluşmasında, "Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor" şarkısını seslendirdi. Sosyal medya hesabı Twitter'dan fotoğraflarla paylaşımda bulunan Erdoğan,"Geceye Mersin'den birkaç gençlik fotoğrafı bırakalım…" notunu düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

2025 Paweł Adamowıcz Ödülü Ekrem İmamoğlu’na Verildi
CHP'li Murat Emir: "Yarın emekli zammına bin liralık artışla gelirseniz komisyon salonunu dar ederiz"
İmamoğlu’ndan AKP’nin afişlerine yanıt: Tarih ve saat verdi, yurttaşlara çağrı yaptı!
CHP'li Bağcıoğlu, milli güvenliği zayıflatan yapısal sorunu açıkladı: 'Yalnızca idari bir eksiklik değil...'
AKP’nin önerisi kabul edildi: TBMM, o kanun teklifini tamamlamak için gerekirse cuma günü de çalışacak