AKP, vatandaşa tarih verdi: "Hemen olur mu, biraz sabredin"

Dolardaki hızlı yükselişle birlikte marketlerde ürünlere peş peşe zam geldi. Marketler günde birkaç kez etiket değiştirmeleriyle de gündemdeydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 Aralık'ta açıkladığı "kur korumalı TL mevduatı sistemi"ne geçilmesinin ardından dolarda sert düşüş yaşandı. Ancak bu düşüş, market fiyatlarına yansımadı. 

Vatandaşlar, dolar yükselirken hızlı bir şekilde artan fiyatların aynı şekilde düşmesini beklerken, Erdoğan da önceki gün yaptığı açıklamada "Dolardaki artış sırasında fiyatları hangi hızla ve hangi oranla yükseltiyorlarsa aynı şekilde şimdi de geri indirmelerini özellikle bekliyoruz." dedi. 

AKP'Lİ DEMİRÖZ: BİR İKİ GÜNDE OLUR MU, BİRAZ SABREDİN

Gazete Duvar'ın haberine göre; "Geçtiğimiz hafta Meclis’te en çok konuşulan konulardan biri de bu oldu.

HDP milletvekili Garo Paylan, enflasyondaki soruna dikkat çeken konuşmasında yanlış ekonomi politikalarına işaret etti.

Etiketlerde düşüş olmadığına dikkat çeken Paylan ocak ayında da Türkiye’yi yüksek bir enflasyon oranının beklediği uyarısında bulundu. Paylan’a yerinden yanıt veren AKP milletvekili Vedat Demiröz, “Ya, bir gün iki günde olur mu? Biraz sabredin, bir iki ay bakın” diye seslendi." ifadesi kullanıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

YENİ Parti, genel merkezini Parti Meclisi toplantısı ile açtı: ‘Yeni bir ev kurar gibiyiz’
Özgür Özel açıkladı: İmamoğlu'nun basılmayan kitabına toplatma kararı!
AKP'li Büyükgümüş'ten 'erken seçim' açıklaması
Ekrem İmamoğlu'ndan, Akın Gürlek'e 'canlı yayın' yanıtı: 'İlk gün ne dediysek arkasındayız!'
Gökçeklerin yurt dışındaki serveti ifşa oldu