AKP Sözcüsü Çelik'ten Haniye suikastına tepki: 'Soykırım şebekesi'

AKP Sözcüsü Çelik'ten, Haniye suikastına tepki gösterdi: "Netanyahu Hükümetinin bir soykırım ve katliam şebekesi olduğunu bir kere daha gösterdi."

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin, İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğramasına tepki gösterdi.

'Netanyahu Hükümetinin bir soykırım ve katliam şebekesi olduğunu bir kere daha gösterdi'

Çelik, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Filistin davasının önde gelen isimlerinden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Heniyye'nin Tahran'da gerçekleştirilen siyonist bir suikast sonucu katledilmesini lanetliyoruz. Heniyye, Filistin halkı ve vatanı için mücadele ederken katillerin saldırısı sonucunda şehit oldu. Bu suikast, Netanyahu Hükümetinin bir soykırım ve katliam şebekesi olduğunu bir kere daha gösterdi. Kardeş Filistin halkının haklı davası er ya da geç bu katilleri yenecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu'ndan Tarihi Rest: “Yarın İstanbul İçin Herkesi Sarsacak Gerçekleri Açıklayacağım!”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: CHP’ye kayyum hem doğru değil hem de mümkün değildir
İmamoğlu'ndan AKP ve MHP seçmenlerine: Gelin bu yanlış düzenden elbirliğiyle acilen kurtulalım
CHP'li Uzgel'den Hakan Fidan'a: AB'nin bekçiliğinde varsınız, Kıbrıslı Türkleri savunmakta yoksunuz
MHP'den Özel'e '3T' yanıtı