AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: Genel af gündemimizde yok

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ,genel af ve infaz düzenlemesinin gündemlerinde olmadığını söyledi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Diyarbakır'da bir basın toplantısı düzenledi ve siyasetin gündeminde yer alan konulara ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Medyascope'tan Ferit Aslan'ın haberine göre  gündemlerinde genel af ve infaz düzenlemesinin söz konusu olmadığını net biçimde ifade eden Hayati Yazıcı, Tahir Elçi davasına ilişkin devam eden bir yargılama söz konusu olduğundan konuşmak istemediğini söyledi.

Yazıcı, Musa Anter davasının zaman aşımından düşürülmesiyle ilgili ise, “Mahkeme dosyadaki koşullara bağlı karar vermiştir. Koşullar hakkında bilgi sahibi değilim. Doğrudur, yanlıştır diye bir şey demem mümkün değil ama beklentim şu: İnşallah doğru yapmışlardır” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel seçim çalışmalarını açıkladı: 'CHP bugünden itibaren savunmadan hücuma geçiyor'
Önder Sav: "Başta Özel olmak üzere mutlak butlan kararının ciddiye alındığını sanmıyorum"
Bülent Arınç: Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olma gibi bir durumu yok; bunu televizyonda küçücük adamlar tartışıyor
İBB davasında 31. duruşma: Salonda gerginlik, duruşmaya ara verildi
Tanju Özcan'ın yargılandığı 'şantaj' davasında ikinci duruşma: Basın mensupları salona alınmadı!