AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: Genel af gündemimizde yok

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ,genel af ve infaz düzenlemesinin gündemlerinde olmadığını söyledi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Diyarbakır'da bir basın toplantısı düzenledi ve siyasetin gündeminde yer alan konulara ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Medyascope'tan Ferit Aslan'ın haberine göre  gündemlerinde genel af ve infaz düzenlemesinin söz konusu olmadığını net biçimde ifade eden Hayati Yazıcı, Tahir Elçi davasına ilişkin devam eden bir yargılama söz konusu olduğundan konuşmak istemediğini söyledi.

Yazıcı, Musa Anter davasının zaman aşımından düşürülmesiyle ilgili ise, “Mahkeme dosyadaki koşullara bağlı karar vermiştir. Koşullar hakkında bilgi sahibi değilim. Doğrudur, yanlıştır diye bir şey demem mümkün değil ama beklentim şu: İnşallah doğru yapmışlardır” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AKP'li üst düzey isimden dikkat çeken çıkış: Teşkilatı uyardı
CHP lideri Özel'den yangın tepkisi: Yaşadığımız kriz, milletin yanında olmayan devletsizlik krizidir
Özel'den 'komisyon' açıklaması: 'Nitelikli çoğunluk olmazsa "evet" demeyeceğiz'
Millet Büyüktür Ve İktidar Değiştirmeye Muktedirdir
Özgür Özel'den Erdoğan'a: "Cesaretin varsa çık milletin karşısına"