Ahmet Özer’i Meclis’te dinlemişler

Tutuklanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, 2013’te çözüm süreci için Meclis’te kurulan araştırma komisyonunda dinlenmiş.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, 30 Ekim’de gözaltına alınmış ve "PKK/KCK terör örgütünün mensup ve faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında" tutuklanmıştı.

Özer’in yerine kayyım atanmıştı. Özer’in 2013 yılında Meclis’te kuruluan çözüm komisyonunda dinlendiği ortaya çıktı. Halk TV’den İsmail Saymaz’ın yazısına göre, çözüm süreci devam ederken 9 Nisan 2013’te ‘Toplumsal Barış Yollarının Araştırılması ve Çözüm Sürecinin Değerlendirilmesi Amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu’ kurulmuştu. AKP Amasya Milletvekili Naci Bostancı’nın başkanlık ettiği komisyon Prof. Dr. Ahmet Özer’i de dinledi.

Özer’in de konuşmalarının yer aldığı Meclis raporu halen TBMM’nin internet sitesinde erişime açık.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dilek Kaya İmamoğlu'ndan Adalet Bakanlığı'na çağrı
CHP'den TOBB yöneticilerine hususi pasaport teklifi
Adaylık iddiaları gündemdeydi… Bilal Erdoğan’dan 'siyasi kariyer' yanıtı
AKP’li Tayyar’dan iktidarın ekonomi yönetimine eleştiri: ‘Bu saatten sonra her bahane kabak tadı veriyor artık’
Tülay Hatimoğulları'ndan 'süreç' şikayeti: 'Hiçbir pratik adım atılmıyor'