Ahmet Hakan’dan Murat Kurum’a 'İmamoğlu ile program' çağrısı

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, AKP’nin İstanbul Büyükşehir (İBB) Belediye başkan adayı Murat Kurum’un, rakibi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile programa çıkması çağrısında bulundu.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, AKP’nin İstanbul Büyükşehir (İBB) Belediye başkan adayı Murat Kurum’un, rakibi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile programa çıkması durumunda daha avantajlı olacağını söyledi.

"Böyle bir sonuç, Murat Kurum’u yükseltir"

Hakan, “Mesela İmamoğlu’nun ‘engellendim’ yaklaşımına rakamlarla cevap verme olanağı bulabilir. Mesela İmamoğlu’na “Söyle bakalım, kaç santim metro yaptın?” diye sorabilir. Mesela ulaşım ve trafik sorununun neden çözümsüz kaldığını tablolarla açıklayabilir. Mesela depreme hazırlık konusunda İmamoğlu’nun performansını sorgulayabilir. İki adayın karşı karşıya gelmesiyle algılar yok olur, olgular ortaya çıkar. Eğer İmamoğlu, gerçekten de algılarla işi götürüyorsa... Böyle bir sonuç, Murat Kurum’u yükseltir” görüşünü ifade etti.

Hakan, “Böyle bir programın Murat Kurum açısından hiç risk taşımadığını söyleyebilir miyim? Tabii ki söyleyemem. Ancak kesin, net ve tartışmasız bir zafer, ancak risk alarak mümkün olabilir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel’den 'Manavgat' çıkışı: 'O görüntüler gerçekse Allah onun cezasını versin'
İmamoğlu'ndan parti liderlerine çağrı: 'Hepimize tarihi görevler düşüyor'
CHP’nin 81 il başkanından ortak açıklama: ‘Bizi kimse teslim alamadı, alamayacak, hele Saray asla teslim alamaz’
Aykut Erdoğdu cezaevinden seslendi: 'Geniş kapsamlı tutuklamalara hazırlıklı olun'
Özgür Özel'den Bekir Bozdağ'a yanıt: Taviz yok