Ahmet Davutoğlu'nun rahatsızlığı ortaya çıktı: Zatürre başlangıcı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ses tellerinden rahatsız olduğu belirtildi. Partili kaynaklara göre grip benzeri bir virüsün ağır etkisinde… Zatürre başlangıcı; ciğerlere kadar inmiş bir enfeksiyon rahatsızlığı çekiyor.

14 Mayıs seçimlerinde CHP'nin listesi üzerinde tartışmalar sürürken, listelerde DEVA Partisi kadar yer bulamadıkları Gelecek Partisi’nde rahatsızlığın olduğu öne sürülmüştü. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, "Bunun doğru olmadığı, verilen rakam ve sıra kadar yeri aldıklarını bu konuda görev üstlenen Genel Başkan Yardımcısı Cemalettin Kani Torun da bir süre önce dile getirdi" diyerek yeni bir bilgi aktardı.

Sarıkaya şunları yazdı:

"Gelecek Partililer ile dün sohbet ederken, son on gün içinde Millet İttifakı’nın bütün liderleri, farklı etkinliklerde beraber görüntü verirken Davutoğlu’nun yer almamasının nedenini sorduğumda önce söylemek istemediler.

Biraz üsteleyince içlerinden birisi ağzından kaçırdı:

“Ses tellerinden rahatsız; grip benzeri bir virüsün ağır etkisinde… Zatürre başlangıcı; ciğerlere kadar inmiş bir enfeksiyon rahatsızlığı çekiyor. Bir haftadır ağır geçirdi. Ancak dün (önceki gün) partinin zoom toplantısına katıldı; ancak öksürmekten orada da fazla kalamadı. Doktor olan eşi Sare Hanım başta olmak üzere, bir grup doktor tedavisiyle ilgileniyor. Durumu hızla iyileşiyor; bir iki güne meydanlarda görürsünüz…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu’na hapis cezası dünya gündeminde: 'Türkiye’de muhalefete yönelik baskılar artıyor'
DEM Parti heyetinden Selahattin Demirtaş'a ziyaret!
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesini ilk kez açıkladı: 'Vatandaşın derdi çok dediğimizde...'
Mansur Yavaş'tan adaylık çıkışı: 'Ekrem Başkan olur. Özgür Bey parlıyor artık, olur. Ben olurum'
Milletin yüzüne bakamıyorsunuz, arasına karışamıyorsunuz. Bırakın o partiyi onurunuzla istifa edin