Ağrı Belediye Başkanı AKP'li Savcı Sayan: "A4 kağıtlarını birleştirip üzerinde namaz kılıyordum"

Ağrı'nın AKP'li belediye başkanı Savcı Sayan, CHP'deyken A4 kağıtlarını bantla birleştirip üzerinde namaz kıldığını öne sürdü.

AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CNN Türk televizyonunun canlı yayınına katıldı. 

Burada yaptığı konuşmada, "CHP'de mescit açtırmak için uğraştım, büyük zararlarını gördüm" diyen Savcı Sayan, "CHP'de namazı A4 kâğıtları üstünde kalıyordum. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın. Seccade götürmek bile yasaktı. Milletimiz duysun. Ben A4 kâğıtlarını bantla birleştiriyordum, üzerinde namaz kılıyordum, sonra o A4 kâğıtlarını toplayıp çöpe atıyordum. Anlatabiliyor muyum?" ifadelerini kullandı.

2015'TE AKP'YE GEÇMİŞTİ

2015 yılında "Türkiye yol ayrımında. Tercihimi ben memleket meselesinden yana koyarak AK Parti’den aday adayı oldum” diye açıklama yaparak AKP'ye katılan Sayan, genel seçimlerde, AKP’den İzmir milletvekili adayı olmuş ancak seçilememişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Ekrem İmamoğlu: “Liderine hakaret eden bir gazeteye para gönderen örgüt üyesi mi olur?”
Özel'den Bahçeli'nin mutlak butlan sözlerine yanıt: Kıymetli bir açıklama
İran savaşı havacılığı vurdu: Uçak biletleri fırladı, milyonlarca koltuk iptal edildi
Başkan Tugay Çırpı’da halkla buluştu
Özgür Özel'den kurultay davası sonrası ilk açıklama: 'CHP'nin kurultayı lekelenebilecek bir kurultay değil'