Ağrı Belediye Başkanı AKP'li Savcı Sayan: "A4 kağıtlarını birleştirip üzerinde namaz kılıyordum"

Ağrı'nın AKP'li belediye başkanı Savcı Sayan, CHP'deyken A4 kağıtlarını bantla birleştirip üzerinde namaz kıldığını öne sürdü.

AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CNN Türk televizyonunun canlı yayınına katıldı. 

Burada yaptığı konuşmada, "CHP'de mescit açtırmak için uğraştım, büyük zararlarını gördüm" diyen Savcı Sayan, "CHP'de namazı A4 kâğıtları üstünde kalıyordum. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın. Seccade götürmek bile yasaktı. Milletimiz duysun. Ben A4 kâğıtlarını bantla birleştiriyordum, üzerinde namaz kılıyordum, sonra o A4 kâğıtlarını toplayıp çöpe atıyordum. Anlatabiliyor muyum?" ifadelerini kullandı.

2015'TE AKP'YE GEÇMİŞTİ

2015 yılında "Türkiye yol ayrımında. Tercihimi ben memleket meselesinden yana koyarak AK Parti’den aday adayı oldum” diye açıklama yaparak AKP'ye katılan Sayan, genel seçimlerde, AKP’den İzmir milletvekili adayı olmuş ancak seçilememişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bahçeli Maduro'ya yapılanları 15 Temmuz'a benzetti
İmamoğlu: Ülkenin geleceğini düşünmüyorlar onların tek derdi kendi gelecekleri
Özgür Özel: Türkiye bu gergin iklimden çıkmalı
Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında adı geçen Serkan Toper, Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti
Sosyalist belediye başkanının eşinin lüks çizmeleri tepki çekti