Afişler atışıyor: Al birini vur ötekine

Uşak'ta seçim için asılan pankartlarda, İYİ Parti dikkat çeken bir afiş astı. İyi Parti, CHP ve AKP'li belediye başkan adaylarının afişlerinin tam ortasına kendi afişini astı. Afişte, "Al birini vur ötekine" yazıldı.

Yerel seçimde yarış başladı. Çalışmalarına hız veren siyasi partiler sıra dışı çalışmalara da imza atıyor.

Ülkü Ocakları geçtiğimiz günlerde, İYİ Parti Adana Büyükşehir adayı Ayyüce Türkeş'in afişinin yanına astığı başka bir afişle, Türkeş'i 'ihanet'le suçlamıştı.

Afişler üzerinden yapılan sataşma ve propaganda bu kez Uşak'ta gerçekleşti.

İYİ Parti Uşak İl Başkanlığı, AKP adayı ve mevcut belediye başkanı Mehmet Çakın ile CHP adayı Özkan Yalım'ın karşılıklı binalara astığı afişlerine tam ortadaki binaya bir afiş astı.

Afişte sağ ve soldaki CHP-AKP afişlerine oklarla işaret edilip "Al birini vur ötekine" ifadesi kullanıldı.

İYİ PArti Uşak İl Başkanlığı afişin fotoğraflarını "Sevgili Uşaklılar; İkisinin de birbirinden farkı yok. Al birini vur ötekine.! Algıları yıka yıka geliyoruz. Kazanacağız.!" notuyla paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP, "sağın kalesi" Yozgat'ta çıkartma yaptı
İmamoğlu: Yozgat demokrasinin kalesidir
CHP'li Özgür Çelik'ten İstanbul Valisi Davut Gül'e 'Şişli' tepkisi
Özgür Özel: Darbecilerin niyeti değişmedi, muhalefet birlik olmak zorunda
İmamoğlu'ndan Tarihi Rest: “Yarın İstanbul İçin Herkesi Sarsacak Gerçekleri Açıklayacağım!”