"Aday olursa yüzde yüz kazanır, her şeyin üzerine iddiaya girerim" CHP'li vekilin sözleri Ankara kulislerini hareketlendirdi!

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Cumhurbaşkanlığına aday olursa kazanır. Yüzde yüz kazanır. Her şeyin üzerine iddiaya girerim" dedi. Özkan açıklamaları Ankara kulislerini hareketlendirdi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, KRT TV canlı yayına konuk oldu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusuna da değindi.

"KILIÇDAROĞLU, CUMHURBAŞKANI ADAYI OLURSA YÜZDE YÜZ KAZANIR"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığına en çok yakışacak insan olduğunu belirten Tuncay Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnşallah böyle bir karar verir. Ben çok mutlu olurum. Sayın genel başkanımızın bilgisi, birikimi, ahlakı, onuru, sadeliği ülkeyi karanlıktan çıkaracak ilaçtır.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığına aday olursa yüzde yüz kazanır. Ben buna her şey üzerine iddiaya girerim. Adaylığı ve Cumhurbaşkanlığı ülkemizin kurtuluşu olur."

KULİSLER HAREKETLENDİ

Özkan'ın bu çıkışı Ankara kulislerinde gündem yaratırken gazeteci Ahmet Hakan da bu sözleri köşesine taşıdı.

"YAHU YOK MU TUNCAY'A DİYECEK LAFINIZ?"

Hürriyet gazetesindeki bugünkü yazısında Özkan'ın sözlerini aktaran Hakan, "Ben demiyorum, CHP’nin tunç kalesi Tuncay Özkan diyor." ifadelerini yer verdi. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı destekleyenlere de seslenen Hakan "Yahu yok mu Tuncay’a diyecek bir lafınız?" diye sordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İmamoğlu'nun "diploma davasındaki" konuşmasının tamamı
Ekrem İmamoğlu'ndan diploma davasında çarpıcı savunma: 'Bu yazı açıkça tehdittir...'
Fatih Erbakan 'Sırada Türkiye var' diyerek çağrı yaptı!
Hedefteki reklam panolarında AKP var: Soylu dahil diğer AKP'lilerden destek geldi
Özgür Özel: 'Miraç Kandilimiz mübarek olsun'