"Aday olma" diyen genç Kılıçdaroğlu ile görüştü: Artık düşünebilirim

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Aday olma" diye bağırdığı için çevredekilerin müdahalesine maruz kalan genç Kılıçdaroğlu ile buluştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Geleceği Kur' gençlik festivalinde partisinin gençlik kollarına seslendi. Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında bir gencin, "Aday olma" diye bağırdığı, çevredekilerin ise gence müdahale ettiği görüldü.

 Program bitiminde ise CHP liderinin genç ile bir araya geldiği öğrenildi. Özlem Gürses'e konuşan genç, "Görüşmemiz oldukça iyi geçti. Ben gerçekten çok iyi tepkiler aldım. Çok iyi davrandılar. Hiçbir sorun olmadı. Biraz eğitim hakkında konuştuk. Yaptığım hareketinde nedenlerini anlatınca kendisi olumlu karşıladı. Herkesin düşüncelerine saygılı olduğunu ve yapılan müdahaleyi desteklemediğini söyledi" dedi. 

Gürses'in "Kılıçdaroğlu aday olsun mu?" sorusuna ise genç "Artık düşünebilirim" diye yanıt verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Adayımız Ekrem İmamoğlu
Özgür Çelik'ten Tonguç Çoban'ın tutuklanmasına tepki: 'Halka hizmet etmek suç değildir!'
Özgür Özel, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi
Kabinede revizyon iddiası: Berat Albayrak ve Efkan Ala'nın ismi geçiyor
CHP'nin 2026'daki ilk mitingi için adres belli oldu