Abdulkadir Selvi'nin iddiaları gündeme gelmişti... Davutoğlu Erdoğan'a seslendi 'Hodri meydan!'

Ahmet Davutoğlu, gazeteci Abdulkadir Selvi'nin iddiaları üzerinden Erdoğan'a seslendi. Davutoğlu, "İstediğin kanalda her şeyi konuşmaya hazırım, hodri meydan" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, gazeteci Abdulkadir Selvi'nin AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan için 'ihanet projesi' yönündeki iddialarına yanıt vererek; istediği kanalda her şeyi konuşmaya hazırım' açıklamasını yaptı.

Davutoğlu'nun Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle: 

"Sayın Erdoğan bir gazeteci üzerinden bizi içimizdeki Mescid-i Aksa’ları yıkmakla suçladı. Sayın @RTErdogan ; Biz yıllarca yüz yüze konuştuk, aracıya gerek yok  Allah’ın şahit olduklarını kulların da bilmesi için, istediğin kanalda her şeyi konuşmaya hazırım, hodri meydan" 

Ne olmuştu? 

Abdulkadir Selvi , yazısında 'Bunlar da içimizdeki Mescid-i Aksa’ları yıkmak istiyorlar' dedi. Peki uluslararası sistem Erdoğan’ı neden yıkmak istiyor, Erdoğan’ı tasfiye planında yer alanlar neye hizmet ediyor? Erdoğan bir cümle ile yanıtını verdi. 'Bunlar da içimizdeki Mescid-i Aksa’ları yıkmak istiyorlar' dedi." ifadelerini kullanmıştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kanada'dan Trump'ı kızdıracak Çin açılımı
CHP’li Ağbaba, muhalif basın kuruluşlarına ilan vermeyen kamu kurumlarına sert tepki gösterdi: ‘Bunlar babanızın çiftliği değil’
Hakan Fidan, Kandil'in 'kalıcı adımlar atmamasını' değerlendirdi: ‘Bölgesel krizlerden istifade etmek istiyorlar’
İmamoğlu'nun "diploma davasındaki" konuşmasının tamamı
Ekrem İmamoğlu'ndan diploma davasında çarpıcı savunma: 'Bu yazı açıkça tehdittir...'