16 bin abonenin 2 gündür elektriksiz kaldığı Isparta'da belediye başkanından "su kesintisi" açıklaması

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gece saatlerinde karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye ekipleriyle tek tek görüşen Başkan Başdeğirmen, kolaylıklar diledi.

Tuzlama ve küreme çalışmalarıyla ilgili de bilgi alan Başdeğirmen, tüm muhtarların sahada halkla yakından ilgilendiğini ifade etti.

Başdeğirmen, bir vatandaşın 'Başkanım, sular da kesilecekmiş doğru mu?' sorusuna, "Suların kesilmemesi için uğraşıyoruz. Elektrik kesik olunca su basılan pompalarda elektrik yok. Buradaki su pompalarından jeneratörle su basıyoruz. Bütün hatlarda su olacak. Ufak tefek sorunlar oldu. İki gün sıkıntı sonrasında yıl boyu rahatlık olacak" diye cevap verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bahçeli Maduro'ya yapılanları 15 Temmuz'a benzetti
İmamoğlu: Ülkenin geleceğini düşünmüyorlar onların tek derdi kendi gelecekleri
Özgür Özel: Türkiye bu gergin iklimden çıkmalı
Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında adı geçen Serkan Toper, Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti
Sosyalist belediye başkanının eşinin lüks çizmeleri tepki çekti