Ziya Selçuk'tan "yüz yüze eğitim" açıklaması!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her bir vatandaşımızın temizlik, maske ve mesafede göstereceği hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak" dedi.

Okulların açılmasına ilişkin konuşan Ziya Selçuk, "15 Şubat'tan itibaren okulların mümkün olduğu kadar daha yüksek bir kapasiteyle açılması gerektiği noktasında bir kararlılığımız var" açıklamasını yapmıştı.

Bakan Selçuk, Twitter hesabından okulların açılmasını isteyen çocukların görüntülerini içeren video paylaştı. 

Selçuk, paylaşım ile birlikte "Okulumu çok özledim diyen kuzularıma artık 'çok haklısın' demek istemiyorum. Onların eğitim hakkını layıkıyla teslim etmek istiyorum. Her bir vatandaşımızın temizlik, maske ve mesafede göstereceği hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak, emin olun" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İnternet var, hizmet yok: Şikayetler rekor kırdı
Trafik sigortasında yeni dönem başladı: Ağustos ayı tavan fiyatları belli oldu
Aleyna Tilki ile takipçileri arasında 'şarkı' gerilimi: 'Asıl ben sizi istemiyorum'
Çocuklar Duymasın'ın Şükrü'sünün yeni işini görenler şaşırdı
Milyonluk miras kavgasında anne-kız yüzleşti: Elini öptü, ‘Ben yapmadım' dedi