Yüz yüze eğitime bir hafta kala MEB'den yeni adım

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, veli toplantılarının uzaktan çevrim içi olarak yapılacağını duyurdu

21 Eylül'de 1. sınıf ve okul öncesi öğrencileri tarafından yüz yüze eğitime başlanacağının açıklanmasının ardından, okullarda alınacak tedbirlerle ilgili çalışmalar sürüyor.

Okullardaki hijyen konusunda 81 İl Milli Eğitim Müdürlüklerine talimat veren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, veli toplantıları için de çalışma başlattı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hafta içinden itibaren okul yönetimlerimiz, velilerimizi her türlü konuda detaylıca bilgilendirmek için küçük gruplar halinde ya da bireysel olarak bilgilendirme toplantı ve görüşmeleri gerçekleştirebileceği gibi telefon ve internet gibi çeşitli iletişim kanallarını kullanarak uzaktan çevrim içi toplantılar da yapabilecek.

Yüz yüze eğitimin ilk ders zili öncesinde ilkokul 1. sınıf öğretmenlerimiz de velilerle çevrim içi toplantılar yapmaya başlayacak. Önemli olan iletişim kanallarını açık tutmak ve eğitim sisteminde önemli bir paydaş olan velilerimizin desteğini almak"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Hasan abi, “futbol kancıktır”; erkek buz hokeyi erkek midir?
TRT dizisinin kadrosundan çıkarılmıştı: İsmail Hacıoğlu'nun yerine gelen isim belli oldu!
Erzurum kara teslim oldu: 815 mahallenin yolu ulaşıma kapandı!
Üniversitede 'dönem ödevi' kavgası: Arkadaşını göğsünden bıçakladı
Özgür Özel, Hikmet Çetin’i hastanede ziyaret etti