"Yolun yolumuzdur şehzadem!" Abdülhamid'in torununu böyle karşıladılar...

Devlet-i Aliyye Ocakları Başkanı Kayıhan Osmanoğlu, Sakarya'ya çakarlı araçlarla geldi. Osmanoğlu, fesli bir grup tarafından mehter marşı ve “Yolun yolumuzdur şehzadem” sloganlarıyla karşıladı.

AKP'nin özel önem verip her fırsatla övgüyle söz ettiği Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamid'in torunları da saltanat dönemine özlemlerini 'uygulama'lı olarak göstermeye başladı.

4. kuşak torunu olan Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'yla ilgili ortaya çıkan bir görüntü, son dönemde çekilen Osmanlı temalı tarih dizilerini aratmadı.

Görüntülerde, çakarlı araçlardan oluşan bir konvoy eşliğinde cipten inen Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu'nu "Yolun yolumuzdur şehzadem!" sloganları atan, ellerinde 'Devlet-i Aliyye Ocakları' yazılı pankartlar ve başlarında fes bulunan bir grup karşılıyor.

Sultanahmet Meydanı'nda toplanan grup daha sonra Osmanoğlu'nun öncülüğünde Ayasofya'ya yürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Bu tarihi barış gününde “Bölücü Balarılarına” da bir yer olsa
İtirafçı olduğu iddia edilmişti: ROK'tan yanıt geldi
Yusuf Tekin açıkladı: YKS değişecek mi?
Pentagon UFO dosyalarını açmaya devam ediyor: Ortadoğu vakaları...
34 yıl sonra ikiz çocuk sahibi olmuşlardı: Abdurrahman Tutdere’den Doğan ailesine ziyaret