Yıllar önce de yapmıştı... Cüneyt Özdemir yeni projesini açıkladı!

YouTube kanalında yaptığı yayınlarla gündem olan gazeteci Cüneyt Özdemir, dizi projesini duyurdu. Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk olan Cüneyt Özdemir önümüzdeki günlerde bir dizi çekmeyi planladığını açıkladı.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu gazeteci Cüneyt Özdemir oldu.

Kendi adını taşıyan YouTube kanalında uzun süredir her gün yayın yapan Cüneyt Özdemir, dizi yapımcılığına hazırlandığını açıkladı.

'MİNİ DİZİ OLACAK'

Çekmeyi planladığı mini dizinin yazar ve yapımcısı olacağını belirten Özdemir, "Şimdi, ben görsel anlatıyı daha benimsiyorum. Bakalım önümüzdeki günlerde bir dizi çekmeyi düşünüyorum. Yazar ve yapımcı olarak. Tabii daha politik, biraz daha Türkiye'nin yakın siyaset tarihiyle ilgili. Dijital mecra veya televizyon için de olabilir. Bir mini dizi, 6-8 bölümlük mini dizi. Ama Türkiye'de yaşanmış ve çok komplo teorisi kurulan bir iki olayla ilgili. Bu belgesel değil ama bayağı dizi çekmeyi düşünüyoruz" dedi.

YILLAR ÖNCE DE DİZİ ÇEKMİŞTİ!

Cüneyt Özdemir yıllar önce de bir dizinin yapımcılığını üstlenmişti. 2006 yılında Kanal D'de yayınlanan Sağır Oda isimli dizinin yapımcısı Cüneyt Özdemir ve Timur Savcı olmuştu. Senaryosunu Doğan Yurdakul’un kaleme aldığı, konsept danışmanlığını Soner Yalçın’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Serdar Akar yapmıştı.

Gizemli öyküsüyle dikkat çeken dizide Orhan Kılıç, Engin Cezzar, Arsen Gürzap, Mahir Günşiray, Erol Tezeren, Mehmet Çevik ve Hakan Karahan gibi oyuncular başrollerde oynamıştı. Dizide 2. Dünya Savaşı'nda toplama kamplarında Yahudiler'den çalınan altınların izi sürülüyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ABD'den İran'a teklif: Sivil nükleer programına 30 milyar dolarlık destek
İkinci Sao Paulo vakası: Tehlikeli atık içeren gemi Aliağa'da sökülecek
Hatay'da bir karakolda 2 kişi işkenceyle öldürülüp bahçeye gömüldü
Yeni çözüm süreci kapsamında kurulması planlanan komisyon yazın mesaiye başlayabilir
İstanbul'da iki kişi başından vurulmuş halde ölü bulundu