Yıkılan sitenin müteahhidi İran'a kaçarken yakalandı

Adıyaman'da yıkılan bir sitenin müteahhidi Van'daki sınır kapısında yakalandı.

Depremde Adıyaman'da yıkılan bir sitenin müteahhidi olup, hakkında arama kararı bulunan S.T., Van'daki sınır kapısında yakalanıp, tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman'da yıkılan bir sitenin müteahhidi olup, hakkında "taksirle adam öldürme ve yaralanmaya neden olma" suçlaması ile arama kararı bulunan S.T.'nin Saray ilçesi Kapıköy Sınır Kapısı'dan İran'a geçeceği yönünde ihbar aldı.

İhbarın ardından harekete geçen polis, S.T.'yi sınır kapısında yakaladı. Gözaltına alınan S.T., polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!