Yer: Bursa... Asansör boşluğuna düşen genç, ağır yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasında asansör boşluğuna düşen Fırat S. (17), ağır yaralandı.

Kırsal Cerrah Mahallesi Kalburt mevkisindeki bir mobilya fabrikasında Fırat S.,  saat 22.00 sıralarında işyeri sahibi olan yakınını ziyaret etmek için gittiği fabrikada 3’üncü kata çıktı.

Yük asansörüne yönelen Fırat S., kabinin katta olmaması nedeniyle adım attığı sırada dengesini kaybederek yaklaşık 8 metre yükseklikten aşağı düştü. Zemin katta bulunan asansörün üzerine düşen Fırat S., ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Ekiplerin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılan yaralı, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Fırat S.'nin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!