Yeni Şafak yazarından İmamoğlu tepkisi: Kendi ayağına ateş açmaktır

Yeni Şafak yazarı ve Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Üyesi Ali Saydam, Ekrem İmamoğlu’nun X hesabının engellenmesini eleştirdi.

Tutuklu İBB başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun X hesabının engellenmesine tepkiler gelmeye devam ediyor.

Yeni Şafak yazarı ve Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Üyesi Ali Saydam, Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabının engellenmesini eleştirdi.

Saydam tv100'de katıldığı programda eleştirilerini dile getirdi.

Türkiye’nin hukuk üstünlüğü endeksinde 173 ülke arasından 148’inci sırada olduğunu hatırlatan Saydam, “Türkiye’nin bu duruma gelmesinin sorumlusu kim! İnsaf.' ifadelerini kullandı.

Saydam, İmamoğlu'nun X hesabının engellenemesine ilişkin olarak ise “Kendi kendine ayağına ateş açma bu işte” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Dilek İmamoğlu: “Ekrem’i Orada Bırakmak Yüreğimi Yakıyor”
Giresun'da lisede silahlı saldırı: 2 kişi hayatını kaybetti
Hastanede klimalar çalışmıyor iddiası Meclis'e taşındı
Atatürk Orman Çiftliği: Arazisi de markası da kirada
Falyalı cinayeti dosyasında sızıntı ortaya çıktı: Cemil Önal’ın uçuş kaydı polis kaynağından iletilmiş