Yayın hayatı 26 gün sürmüştü... "Olay TV" hakkında flaş iddia!

Olay TV'nin isim değişikliğine gitmeden Milyon TV olarak devam edeceği iddia edildi.

Olay Tv'nin çok kısa süren yayın hayatının ardından ortaklardan ve Olay TV isim hakkı sahibi Cavit Çağlar ayrılmış ve Olay TV ekranlarını karartmıştı.

Bu gelişmenin ardından kanalın diğer ortağı Hüseyin Köksal çalışanlar ile birlikte yola devam kararı almış ve Tv yayını için frekans görüşmelerine başlamışlardı. Bu arada görüşülen Tv frekansları arasında KRT ve İmç TV'nin adı geçmişti.

Medyafaresi'nin haberine göre, son iddia ve söylentiler arasına ise Turksat Uydu ve D-Smart üzerinden yayın yapan Milyon Tv de eklendi. Kanalın, D-Smart ve Türksat üzerinden yayın yapması ve İstanbul merkezli olması arayışlarını sürdüren ekip için cazip geldiği söylentiler arasında.

İsim değişikliğine gitmeden Milyon TV olarak devam edeceği de iddialar arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Savaşın kilit noktasından gelen uydu görüntüleri korkuttu
İzmir’de kültürün rotası çiziliyor
ABD Gizli UFO Dosyalarını Açtı: İşte Şok Eden Detaylar
Telefonlarda Taksit Sayısı Artıyor! İşte Yeni Limit
Jeffrey Epstein’in ofisindeki tablo satışa çıkarıldı