Yargıtay üyesinden dikkat çeken FETÖ uyarısı! 'Kritik ve özel görevlerdeler'

İsa Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda FETÖ'nün kritik ve özel görevlerde olduğunu yazdı.

Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin üyesi İsa Çelik, FETÖ'nün ülkedeki varlığına ilişkin dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 15 Temmuzdan sonra safralarını atan FETÖ'nün yoluna devam ettiğini belirten İsa Çelik, "Bu tarihten önce tüm avanesi ile heryerde olan FETÖ şimdi beyin takımı ile "özel ve kritik görevlerde" en gizli şekilde ve FETÖ ile şiddetle mücadele ederek(!!!) varlığını sürdürüyor" ifadelerini kullandı. (Gerçek Gündem)

"Gerçekten başaramadılar mı?????" diye soran Çelik, tweet'ini "Tehlikenin farkında mısınız?" yazılı bir görselle birlikte paylaştı.

Çelik'in paylaşımı şöyle:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!