Yandaş Sabah gazetesi rezil oldu! Hayali "Halk Ekmek" büfesi kapattı!

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi, İstanbul Esenler'de bulunan İBB'ye ait bir Halk Ekmek büfesinin 'sebepsiz yere' kapatıldığını haberleştirdi. Ancak haberdeki büfe Kadıköy'de ve 'açık', büfe sahibi ise 'hayali' çıktı.

Sabah gazetesi, Haberde buna gerekçe olarak ise  Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama gösterildi.

İddiaya göre; Nama, Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin’le görüştü. Görüşmeden 6 gün sonra da Çetin’in kardeşi olan Erdoğan Çetin’in işlettiği fırının yanında bulunan Halk Ekmek Büfesi kapatıldı. 

Haberde; Hasan Kuruçay isimli büfe işletmecisi ile mahallelinin de duruma tepki gösterdiği yazıldı. 

ÖZGEN NAMA'DAN YANIT GELDİ

Sabah'ın haberinin asparagas olduğunu açıklayan Özgen Nama ise  "Yanlış haber. Kaldırılan, kapatılan herhangi bir büfe yok. Hasan Kuruçay isimli bir büfe işletmecisi de yok" dedi.

FOTOĞRAF DA SAHTE ÇIKTI!

Nama, haberde kullanılan fotoğraftaki büfenin ise Esenler'de değil Kadıköy'de ve halen açık durumda olan bir Halk Ekmek Büfesi'ne ait olduğunu söyledi.

Halk Ekmek yönetiminin, Sabah'ın haberi ve haberde adı geçen ancak kim olduğunu anlaşılamayan Hasan Kuruçay isimli şahıs hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ODTÜ Bahar Şenliği'nde yaşanan olaylara ilişkin inceleme başlattı
Marmaris'te Çıkan Orman Yangını Kontrol Altında
Jeffrey Epstein’in İntihar Notunda Kan Donduran Sözler! İlk Kez Ortaya Çıktı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 680 Sözleşmeli Personel Alacak
Nisanda 189 işçi hayatını kaybetti