Vali Ali Yerlikaya duyurdu: Araçların İstanbul'a giriş kısıtlaması kaldırıldı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların, kenti giriş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul yönüne seyahat eden araçların, kenti giriş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu.

Yerlikaya, "Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların, ilimize giriş kısıtlaması kaldırılmıştır" paylaşımı yaptı.

KONTROLLÜ GEÇİŞ SAĞLANIYOR

Öte yandan yolcu otobüslerinin, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminden İstanbul istikametine geçişi kontrollü sağlanmaya başlandı. Kar nedeniyle otoyolun Bolu Dağı Tüneli kesiminde bir dinlenme tesisinin araç parkında bekletilen otobüslere, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce yönüne hareket izni kontrollü veriliyor.

İstanbul'a gidecek tırlar ise dinlenme tesisinin araç parkına yönlendiriliyor. Bölgede trafik ve karayolları ekiplerinin çalışmaları ise devam ediyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Murat Boz, Gülistan Doku için şarkı yazdı
Domenico Tedesco ile yollar ayrılmıştı: Fenerbahçe'de teknik direktörlük için iki aday
Irak'ta hükümeti o kuracak... Başbakan adayı Ali ez-Zeydi kimdir? Masasında 3 kritik dosya var
İstanbul Boğazı'nda gemi arızası: Yalıya metreler kala durabildi!
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?