Uykusuz'dan "lebalep kongre" göndermeli kapak!

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, koronavirüs denetimlerinde kesilen para cezalarını bu haftaki kapağına taşıdı.

Pazartesi günü kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Bugüne kadar salgın denetimlerinde 32 milyon TL'ye yakın idari para cezası uygulandı" ifadelerini kullanmıştı.

AKP salgın günlerinde 'lebalep' kongreler yaparken, yurttaşa  kesilen para cezaları sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz da bu haftaki kapağında yurttaşa kesilen para cezasını kapağına taşıdı ve kongre detayına dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İtirafçı olduğu iddia edilmişti: ROK'tan yanıt geldi
Yusuf Tekin açıkladı: YKS değişecek mi?
Pentagon UFO dosyalarını açmaya devam ediyor: Ortadoğu vakaları...
34 yıl sonra ikiz çocuk sahibi olmuşlardı: Abdurrahman Tutdere’den Doğan ailesine ziyaret
Netflix'ten Manifest sürprizi: Başarı dolu yolculuk belgesel oluyor!