Utku Cihan: İfademi Hopa'da vereceğim, görevimizin başındayız

İfadeye çağrılan Utku Cihan, "Hopa Belediye Başkanı olarak görev yaptığımı belirterek ifademi Hopa’da vermek istediğimi bildirdim" dedi.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik soruşturmada 200'ün üzerinde İBB çalışanını ifadeye çağrıldı. İfadeye çağrılanlar arasında Artvin Hopa Belediye Başkanı Utku Cihan da bulunuyor.

Utku Cihan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları ifade etti:

“İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Mali Suçlar Şubesi tarafından ifadeye çağrıldım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı dönemime ilişkin olan bu çağrı üzerine, şu anda Hopa Belediye Başkanı olarak görev yaptığımı belirterek ifademi Hopa’da vermek istediğimi bildirdim. İfademi Hopa’da vereceğim. Arayan, mesaja atan, dayanışma duygularını ileten herkese teşekkür ediyorum. Endişe etmeyin, görevimizin başındayız!”

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'den aday olan Utku Cihan, Hopa Belediye Başkanlığı görevine seçilmişti. Cihan, daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşım Dairesi Başkanlığı görevini yürütüyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İstanbul'da son yağışlar sevindirdi, ama...
Muzların arasında saklamaya çalıştılar: Tonlarca kokain bulundu
ABD ile İran 1979’dan bu yana en kritik temas için masada
OpenAI CEO’su Sam Altman’ın evine molotoflu saldırı
Akranı tarafından katledilen 16 yaşındaki Mustafa’nın ailesine tehdit mesajları!