Üsküdar'da silahlı saldırı; kasığından yaralandı

Üsküdar'da, motor kurye tartıştığı kişi tarafından silahla yaralandı. Kasığından yaralanan kurye ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay saat 17.00 sıralarında Sultantepe Mahallesi Selmani Pak Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Okan Orta isimli motokurye tartıştığı kişinin silahlı saldırısına uğradı. 4-5 el ateş eden zanlı olaydan sonra yaya olarak kaçarken, yaralı kanlar içinde yere yığıldı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kasığından yaralandığı öğrenilen motokurye ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek  güvenlik kamera ve eşkâl çalışması yaptı. Yerde 4 boş kovan olduğu görülürken, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından güvenlik şeridi kaldırıldı.

Görgü tanığı Muammer Akbıyık "4-5 el silah sesi geldi, sonra bir kişinin koşarak kaçtığını gördüm. Peşinden de birisi daha koşuyordu elinde telsiz vardı polis olabilir. Kasığından vurulduğunu gördüm yerde yatıyordu" diye konuştu. Polis kaçan silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Zeytinli Rock Festivalini Yasaklayan Kaymakam Bu 3 Yeni Fotoğrafa Hiç Bakmasın
Mahfi Eğilmez: “KKM faciası 60 milyar dolarlık zarar yarattı”
Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde
Antalya'da oda başkanı dehşet saçtı... Kadın çalışanı ile arkadaşını öldürüp intihar etti!
Almanya'da Türk kökenli Alman vatandaşı bir genç bir polisi öldürdü