Uşak'ta arazi yangını ormana sıçradı

Uşak'ta yerleşim yerlerine yakın bir bölgede çıkan arazi yangını, ormanlık alana sıçradı. Hızla büyüyen yangına çok sayıda ekip sevk edildi.

Uşak'ta yerleşim alanına yakın bölgede çıkan arazi yangını, ormanlık alana sıçradı. Ekipler, yangına müdahale ediyor.

Yangın, Sorkun köyü yakınlarında Çokkozlar mevkiinde meydana geldi. Yerleşim alanına yakın yerdeki araziden henüz belirlenemeyen nedenden dolayı alevler yükseldi. Rüzgarın etkisiyle alevler ormanlık alana sıçrayarak büyümeye başladı.

Vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda orman, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler vatandaşlarla beraber alevlere müdahale ederken, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Yabancı Türkiye'de harcamayı kıstı, yurttaş yurtdışına yöneldi: Kartlı harcamalarda tarihi tersine dönüş
Çaldığı motosikletle gezerken yakalandı: 'Tam teslim etmeye giderken polise yakalandım' dedi
Keşfettiği bitki türüne eşinin adını verdi
Karadeniz’de Türk kuru yük gemisine İHA saldırısı: Bir mürettebat hayatını kaybetti
Meteoroloji açıkladı: Son 56 yılın en soğuk 7'nci mayıs ayını yaşandı