Ünlü spikerler gözaltına alınmıştı... Soruşturmada yeni gelişme!

İstanbul'da uyuşturucu soruşturması kapsamında spikerler Meltem Acet, Ela Rümeysa Cebeci ve Hande Sarıoğlu, adliyedeki ifadelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Spikerlerin, ATK'deki işlemlerinin ardından serbest bırakılacağı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak" suçuna ilişkin yürütülen soruşturmada, jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi.

Operasyonda ünlü spikerler Meltem Acet, Ela Rümeysa Cebeci ve Hande Sarıoğlu sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

Savcılıkta ifade veren Acet, Cebeci ve Sarıoğlu, daha sonra Adli Tıp Kurumu'na (ATK) sevk edildi. Spikerlerin, ATK'deki işlemlerinin ardından serbest bırakılacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Yapay zeka kendi etkisini anlattı: Hangi meslekler riskte, hangileri güvende?
Epstein belgelerinde adı geçen Bill Gates konuşmasını iptal etti
Hibrit otomobillerle ilgili şaşırtan analiz
Suriye'de genel af ilan edildi
Gözaltına alınmıştı... İsmail Hacıoğlu'nun TRT'deki dizisi 'Cennetin Çocukları' setine ara verildi