Ünlü sanatçıdan İBB'ye teşekkür!

Mahsun Kırmızıgül, Yıldız Kenter Tiyatrosu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından satın alınmasına oy birliği ile karar verilmesinin ardından İBB'ye teşekkür etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçen yıl hayatını kaybeden Yıldız Kenter'in cenaze töreninde Yıldız Kenter Tiyatrosu'nun İBB bünyesine alınacağını söylemişti.

Bu açıklamadan bir yıl sonra, İBB'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda Yıldız Kenter Tiyatrosu'nun meclis kararıyla İBB Şehir Tiyatroları bünyesinde faaliyetlerini sürdüreceği duyuruldu.

Bu gelişmenin ardından şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül,  Twitter hesabından açıklama yaparak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti.

Kırmızıgül, paylaşımında "Hocamızın mirasına, dünyasına sahip çıktığınız için teşekkür ederim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Geleceğin Grafik Performansı ve Mobil Oyun Teknolojileri
Ertuğrul Özkök: En derin araştırma; Bu üç kişiden hangisi Erdoğan’a 14 puan fark atabilir?
Gülistan Doku soruşturmasında 18 kişi gözaltına alındı
Ahbap soruşturmasında 4'üncü dalga operasyon: 13 şüpheli gözaltına alındı
16 saatlik mücadeleyle tarih yazdı