Ünlü piyanist Grinko, Ankara'da konser verdi

Rus müzisyen, piyanist ve davulcu Evgeny Grinko, Ankara'da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Besteleri milyonlarca kişi tarafından dinlenen, dünyaca ünlü Rus müzisyen, piyanist ve davulcu Evgeny Grinko, Ankara'da ATO Congresium'da konser verdi.

Konserde sanatçıya kemanda Anna Romanova, viyolada Pavel Matckevic, çelloda Yana Chekina, akordeonda ise Evgeniya Popova eşlik etti.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Geçen yıl çıkardığı Aşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' eseriyle Türk dinleyicilerinin beğenisini kazanan Grinko'nun 'Valse' ve 'Jana Maryam' eserleri de müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

Hayranları, konser sonunda 'Uzun İnce Bir Yoldayım'ı çalan müzisyenin sahnedeki performansını cep telefonlarıyla görüntüledi. Yoğun ilgi gören konserin sonunda dinleyiciler sanatçıyı ayakta alkışladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!