Ünlü gazeteci hayatını kaybetti

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden, Sürekli Basın Kartı sahibi Altan Demirkol 12 Ekim 2021 Salı günü Ayvalık’ta vefat etti.

Mesajda şu görüşler yer aldı:

“Değerli meslektaşımız Altan Demirkol’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mesleğimize uzun yıllar başarıyla hizmet veren Demirkol’un ailesinin, dostlarının ve meslektaşlarının acısını paylaşıyor, başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”

Altan Demirkol’un cenazesi 14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 12.00’de Levent Cami’sinden alınarak Kilyos Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

ALTAN DEMİRKOL KİMDİR?

1946 yılında İstanbul’da doğdu. Levent Koleji’nde eğitim gördü. Gazeteciliğe 1965 yılında Milliyet Gazetesi’nde başladı ve mesleğini bu gazetede sürdürdü. Sürekli Basın Kartı sahibi Demirkol, evli ve iki çocuk babasıydı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Site aidatlarına ilişkin yeni yasa mecliste
Darbedilen okul polisi ateş açtı, yanlışlıkla berberi vurdu
Suudilere BAE şoku: Sonun başlangıcı olabilir
İzmir’de itfaiyenin hızlı müdahalesi faciayı önledi
ABD'den dikkat çeken karar: Trump’lı 'America250' pasaportları geliyor!