Ukrayna’dan Haluk Levent’e konser teklifi

Ünlü sanatçı Haluk Levent'e, Rusya'nın saldırısından kaçıp Türkiye'ye sığınan Eurovision 2016 birincisi Jamala ile ortak konser teklifinde bulundu.

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı saldırı sonucu binlerce kişi ülkesini terk etmek zorunda kaldı. Onlardan biri de Kırım Türkü sanatçı Jamala. 2016’da Eurovision Şarkı Yarışması’nda Ukrayna’ya birinciliği kazandıran Jamala iki çocuğuyla Türkiye’ye sığındı.

Ukrayna Büyükelçiliği de bugün Haluk Levent’e Jamala ile ortak konser teklifinde bulundu.

Büyükelçiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Eurovision 2016 birincisi Jamala, Rusya’nın sürdürdüğü savaştan dolayı iki çocuğuyla Türkiye’ye geldi. Ukrayna halkı için başlattığımız yardım kampanyamıza destek olmak adına bir konserde Jamala ile barış ve özgürlük şarkıları söylemek ister misiniz?” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Bu akşam en uzun opera için tahta bir koltuk üzerinde 6 saat oturmaya değer mi?
Ertuğrul Özkök: Dün, dünyanın en ünlü ikinci kırmızı halısı için alınan çok şaşırtıcı bir karar
Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar artıyor mu?
Oyuncu Kerem Bürsin: 'AHBAP Derneğine 200 bin TL bağışta bulundum'
Mardin'de yasadışı kazı ve tarihi eser operasyonu: 1500 yıllık tarihi mozaik ele geçirildi