Uğur Dündar'dan Paramount Hotel değerlendirmesi! 'İşin en vahim tarafı daha sonra...'

Uğur Dündar KRT TV'de katıldığı programda organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Paramount Hotel ve Sezgin Baran Korkmaz iddialarını değerlendirdi.

Duyan gazeteci Uğur Dündar KRT TV'de katıldığı programda organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Paramount Hotel ve Sezgin Baran Korkmaz iddialarını değerlendirdi.

''Bu işin arkasında hangi siyasetçi var?'' diye soran Dündar, ''İşin en vahim tarafı daha sonra mutlaka ortaya çıkacak. Burası muz cumhuriyeti değil'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!