TYT Türk şikayet etti, Medya Radar'a erişim engeli getirildi

MHP'li Arzu Erdem ve TYT Türk yöneticilerinin şikayeti üzerine Medya Radar'a erişim engeli getirildi.

Eski MHP Milletvekili ve TYT Türk Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Erdem ve TYT Türk Genel Yayın Yönetmeni Nuray Başaran, Medya Radar'da yayımlanan, "Can Holding ve TYT Türk: Medyada temiz sermaye muamması" başlıklı haber nedeniyle, "hakaret, iftira, halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma, özel hayatın gizliliğini ihlal, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama, suç işlemek amacıyla örgüt kurma" gibi suçlamalarla Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ayrıca haber ve internet sitesine erişim engeli talep edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Bürosu, TYT Türk yöneticilerinin şikayeti üzerine Medya Radar'da yayımlanan haberlere erişim engeli talep etti.

Başsavcılığın talebini değerlendiren İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği, www.medyaradar.net internet sitesine ve "Can Holding ve TYT Türk: Medyada temiz sermaye muamması" başlıklı haber linkindeki içeriklere, "kişilik haklarını ihlal ettiği" gerekçesiyle, erişimin engellenmesine ve haberin yayından çıkarılmasına karar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Köyceğiz'de alevlerle mücadele... 58 ev boşaltıldı, 173 kişi tahliye edildi!
Özel görüşmenin perde arkası sızdı: Ali Yerlikaya'nın yardımcısı, Erdoğan ile ne konuştu?
Eşyaları yağmalayan tacizci erkekler hakkında yakalama kararı çıkarıldı!
Can Holding soruşturması: Sigara fabrikası alımı ve Menzil bağlantısı iddiası
Emniyet’te atama krizi: Bakan Yerlikaya ile yardımcısı Turan arasında gerilim