Tutuklanan Levent Göktaş'tan ilk açıklama: Hablemitoğlu ile ilgili bana yöneltilen suçlamalar asılsız ve dayanaksız

Necip Hablemitoğlu cinayeti kapsamında Türkiye’ye iade edildikten sonra tutuklanan Levent Göktaş avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı.

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Necip Hablemitoğlu cinayeti davasının sanıklarından Levent Göktaş, Bulgaristan’dan iade edilmesinin ardından tutuklanmıştı.

Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Göktaş ile avukatı Hüseyin Ersöz bir görüşme gerçekleştirdi.

Ersöz, görüşmenin ardından şu paylaşımı yaparak Göktaş'ın açıklamasını yayınladı.

''Müvekkilim Mustafa Levent Göktaş’la Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bugün bir görüş gerçekleştirdim. Hakkındaki haksız hukuki süreci yakından takip edenlere mesajı, “gerçeklerin er ya da geç gün yüzüne çıkacağı” oldu'

Göktaş'ın avukatı aracılığıyla yaptığı açıklama şu şekilde:

"Ben, Ergenekon Davası'nda 5 yıl 3 ay tutuklu kalmış ve sonrasında beraat etmiş olan; bu süreç sebebiyle ailem ile birlikte büyük sorun ve sıkıntılara göğüs germek durumunda bırakılmış biriyim.

Merhum Necip Hablemitoğlu ile ilgili bana yöneltilen suçlamaların asılsız ve dayanaksız olduğunu bir kez daha ifade ediyorum. Tıpkı Ergenekon kumpasında olduğu gibi gerçekler er ya da geç gün yüzüne çıkacaktır.

Neden yurt dışına çıktığım konusundaki eleştirilere vereceğim yanıt ise; 5 yıl 3 ay sahte deliller ve uydurma bir örgüt iddiasıyla cezaevinde kalan şahsımla empati yapmaları olacaktır. Bundan sonraki süreçte hakkımdaki haksız ve hukuka aykırı iddialara duruşmalarda gerekli cevabı vereceğim. Şunun bilinmesini istiyorum ki bana inanları ve sevenlerimi bugüne kadar hiç mahcup etmedim. Bundan sonra da asla haksız çıkartmayacağım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Başkan Tugay, Çerçioğlu’nun kararıyla ilgili konuştu: “Aile değiştirmek gibi bir şey, etik bulmuyorum”
Memur-Sen'den 81 ilde eylem kararı: Hükümetin zam teklifini reddetmişlerdi!
Malvarlığı hedef oldu: Hadise'den 'sahte imza' şikayeti
Zeydan Karalar için tahliye talebi: Mahkeme dilekçeyi görmeden reddetti
Osmaniye'de yangına giden arazöz kaza yaptı: 1 ölü, 4 yaralı