Tutuklanan gençlerin ailelerinden dayanışma ağı

İmamoğlu'nun tutuklanması sonrası protestolara katıldıkları için tutuklanan gençlerin aileleri dayanışma ağı kurdu.

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanarak İBB Başkanlığı'ndan uzaklaştırılması sürecinde protesto gösterilerine katıldıkları için tutuklanan gençlerin aileleri dayanışma ağı kurdu.

X üzerinden "Anne Baba Dayanışma Ağı" hesabında bir araya gelen aileler "ÇocuklarımızaDokunmayın" ve "ÇocuklarımızınYanındayız" etiketleriyle şu mesajı paylaştı:

Biz tutuklanan, gözaltına alınan çocuklarımızın anne babaları olarak çocuklarımızın yanındayız. Tüm çocuklarımız özgür kalıncaya kadar dayanışma içerisinde olacağız. Onlar bizim geleceğimiz. #ÇocuklarımızaDokunmayın #ÇocuklarımızınYanındayız"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Geçen Cuma Namaza Giden İki Muhafazakar Yazar Neler Gördü? Diyanet İçin Neler Yazdı?
30 Ağustos’taki tören öncesi Ankara’da olağanüstü hal!
Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programının yeni adresi belli oldu
AKP'li vekil rektörlüğünü yaptığı üniversitenin öğrencisi oldu
İSKİ açıkladı: İstanbul'da barajların doluluk oranında son durum