Tülay Hatimoğulları, Hacıbektaş anmasında Sabahat Akkiraz'ı dinlemedi

Hacıbektaş Veli anma etkinliklerinde sanatçı Sabahat Akkiraz sahne aldı. Etkinliklere katılan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Sabahat Akkiraz sahneden indikten sonra alana geldi.

Hacıbektaş  Veli anma etkinliklerinde sanatçı Sabahat Akkiraz sahne aldı. Etkinliklere katılan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Sabahat Akkiraz sahneden indikten sonra alana geldi. Bunun üzerine Sabahat Akkiraz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Benim deyişlerim herkese nasip olmaz"  ifadesini kullandı.  

63’üncü Ulusal ve 37’nci Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları'nın katılımıyla gerçekleşti. 

Hatimoğulları Akkiraz'ı dinlemedi

Törende Sabahat Akkiraz'ın sahne aldığı dakikalarda, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları konser alanında değildi. Hatimoğulları, Akkiraz sahneden indikten sonra alana geldi.

Akkiraz: Benim deyişlerim herkese nasip olmaz

Konuya ilişkin sosyal medyada paylaşım yapan Akkiraz, "Hacıbektaş Anma etkinliklerinde sahne saatimi kendim belirledim. Normalde sahne alacağım saatten daha erken bir saate “malum nedenden” dolayı değişiklik yaptırdım. Benim deyişlerim herkese nasip olmaz" ifadelerini kullandı. 

Akkiraz, daha önce yaptığı açıklamalarda Kürt sorununun çözümü için başlatılan süreci eleştirmişti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte ürünler piyasaya sürülmüş: Şeker firmalarına soruşturma
Ertuğrul Özkök: Kaybettiğiniz dostunuzu bir fincan Türk kahvesi ile mi hatırlamak istersiniz yoksa sansar kahvesi ile mi?
PETLAS'ın sahibi Abdulkadir Özcan 'uyuşturucu ve fuhuş' operasyonunda gözaltına alındı!
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a romantik sürpriz: Alaçatı'da doğum günü kutlaması
Ümit Besen'in mutlu günü: Hakim kızı Ezgi Besen Edirne'de dünyaevine girdi