'Tosuncuk'un sağ kolu Türkiye'ye getirildi

Çiftlik Bank davasının bir numaralı sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın’ın Uruguay’daki sağ kolu olduğu belirtilen Osman Naim Kaya Türkiye'ye iade edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 4 bin 559 kişinin mağdur edildiği Çiftlik Bank davasının 1 numaralı sanığı Mehmet Aydın ile hareket ettiği gerekçesiyle Uruguay’da yakalanan Osman Naim Kaya isimli şüphelinin bu akşam Türkiye’ye getirileceğini duyurmuştu.

Kaya'nın Türkiye'ye iadesi gerçekleşti.

Çiftlik Bank davasında ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 kişiyle birlikte yargılanan Mehmet Aydın da Temmuz 2021'de Brezilya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ekrem İmamoğlu: “Hodri Meydan! Duruşmayı canlı yayınlayın, herkes yalanları görsün”
Sağlıkta yeni skandal... Hastalarda 'sahte tıbbi ürün' kullanıldı!
Anne-oğul ölü bulunmuştu... Eski enişte ayrıntısı dikkat çekti!
Sürücüler dikkat: Ehliyetini yenilemeyene çifte fatura yolda!
Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak?